Българският онлайн магазин за феромонивход в системата

въведете валидна електронна поща и парола


търсене

в ключовите думи можете да използвате - и + съответно за липса и наличие на дума в резултатите


Продукти

С научното доказване на възможностите на феромоните много производители и търговски предприятия започват да предлагат феромонални продукти на пазара .

! ! ! ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ! ! !

< < < < < / ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА МЪЖЕ И ЗА ЖЕНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В ЛЯВО ПРЕЗ МЕНЮ НАВИГАЦИЯ / 

    Феромоналните парфюми представляват просто парфюми с добавени феромони, но ефективността им зависи изцяло от вложените в тях видове и най-вече от тяхната концентрация. Не се доверявайте на нито един търговец, предлагащ така наречените ''парфюми с феромони'', който не помества абсолютно никаква информация, посочваща видовете и концентрацията на вложените в ''парфюмите'' му феромони. Между другото, към този момент /м.март 2013 г./ за нито един продукт /парфюм с феромони/ предлаган у нас, не са  посочени, каквито и да са подобни данни, освен тези, които ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ ви предлага тук. Бъдете напълно сигурни, че си давате парите на хора или нелоялни търговци които злоупотребяват с думата ''феромони'', и ви пробутват долнокачествени ароматни микстури с толкова нищожни количества феромони в тях /ако въобщте ги има/, които не вършат никаква работа, защото просто не могат да бъдат засечени от ВНО. След множество дълги и прецизни лаболаторни експерименти е доказано, че феромоналните концентрации в продуктите, ако са на нива под 0,15 мг/мл, не могат да бъдат засечени, респективно и не вършещи никаква работа като такива . Обикновенно, тези ''търговци на парфюми с феромони''  в секциите си за съдържание /ако имат такива изобщо/  посочват, че техните продукти съдържат ''секретни формули'' или такива с ''нов вид феромони'' или ако и тази информация им липсва то след ваше запитване получавате тези отговори или, че това представлявало ''фирмена тайна''. Мога единствено да им благодаря за откровенноста им, за това колко явно и показно си самопризнават за едновременно и елементарния и мошенническият им /обирджийски/ опит да ви измамят-Вас клиентите. Няма ''нови видове феромони'' с които могат да ви излъжат. Всички използвани във феромоналните продукти са отдавна открити и познати, изследвани, тествани и доказали своите възможности през многогодишните си практики. А относно продуктите с т.нар. ''секретни'' или скрити зад ''фирмени тайни'' феромонални формули мога да кажа само, че в опитите си да ги обгърнат в комерсиална мистерия /тип-''вижте, нашето е по-различно''/, самите фирми-търговци си правят мечешка услуга като ги обричат на масово клиентско недоверие, изключително ниски рейтинги и недоволства във форумите по света. Разберете и запомнете, че това са абсолютно евтини търговски трикове в опита си за продажба на още по-евтини и нискокачествени продукти, които със сигурност не вършат никаква работа.

    Тъй като феромонът е ухание, което въздейства върху мозъка на този, чието сърце искате да спечелите, най-добрият носител би бил един феромонален парфюм. Да, но или този-лично вашият, любимият, към който ще добавите подбраният от вас феромонален концентрат избран от нашият магазин, или от тези готовите които тук ви предлагаме, изпитани и с гарантирано видово и количествено съдържание на 100% чисти човешки феромони.


    Феромоналният продукт е основан на мастни съединения, което означава, че няма да се изпари лесно, като се има предвид тежестта му. Това означава, че след като веднъж сте си сложили от него, вие ще можете да усещате ефект му през целия ден. Много от сериозните производители получават безкрайни потвърждения от целия свят, от клиенти, пробвали техните феромонални продукти.

    Трябва да се отбележи, че тези хора са се колебали да го опитат. В крайна сметка феромоналните продукти представляват новост, а всичко, което е ново често се посреща със съмнения.

    Но тези хора скоро се убеждават, че науката не лъже.

    Истина е, че те започват да възхваляват феромоналните продукти, защото са подобрили излъчването си  /докато други описват рязко подобрение на сексуалния си живот /.

    Феромоналният продукт е помогнал–или да върнат изгубена любов, като спечелят вниманието и отново, или да подобрят връзка, която не е водила до никъде, на хора от всички слоеве на обществото, които осъзнават социалното въздействие на научните постижения, бутилирани под формата на феромонален продукт.

   Защо трябва да изкачиш 1000 планини, за да успееш да вкараш пожеланото от теб момиче или момче в леглото си, като всичко което трябва да направиш, е просто да си избереш един от тях.

Защото предлаганите тук продукти, 100% ви гарантират, че ще направят за вас всичко това, което другите само ви обещават!

   След повече от едногодишно продължително и обстойно изследване на световното производство и пазари, както и след множеството  тестове, опити и експерименти с десетки видове феромонални продукти, тук за вас съм подбрал най-ефикасните и оптимални, от към съдържание, концентрация и естествено цена.

    Всеки от тях е бил тестван многократно в различни ситуации, както лично от мен така и от други хора-мъже и жени, от всички възрасти. Крайният резултат винаги е бил един и същ-те работят. Такова е и мненито на милионите други повярвали по света, за което естествено винаги можете да се уверите, след като посетите форумите на сериозните производители и дистрибутори на предлаганите тук продукти. Сигурен съм, че и при вас ще работят, че и вие ще имате много по-големи успехи сред другият пол, че и вие ще повярвате и ще бъдете доволни, /ако спазвате естествено правилно, указанията за ползване/.Последни продукти в "За мъже"


Последни продукти в "За жени"


Последни продукти в "Други продукти"